PrisB

Ett sista erbjudande 2019

I samband med nedläggningen av vår förening kommer vi att sälja en del inventarier och annat som vi tror kan vara av intresse och som har ett så pass högt värde att vi inte kan ge bort dem gratis. Se det som en sista bonus till er som stöttat vår verksamhet under årens lopp.  

Använd kontaktformuläret för att meddela intresse så skickar vi en lista på vad som finns kvar och vad vi tänkt oss för priser. Sedan kan vi komma överens om en tid för överlämningen. Du som varit medlem i föreningen har företräde när det gäller detta erbjudande.  

Bland de föremål vi säljer 2019 märks ett par högtalare av märket Monitor Audio, som i fråga om ljudkvalitet tål att jämföras med det mesta på marknaden idag. Vi säljer även en CD-spelare från Nad (äldre modell) och strålkastare som vi använt under många framträdanden under årens lopp. Vi har även memorabilia i form av inramade foton från fester och framträdanden som vi tror kan ha ett värde för er som följt oss. Det finns även en del möbler och lite annat smått och gott.